Ontwerproutes

Op deze pagina vind je gps-tracks van wandelroutes die ik ontworpen heb, maar nog niet nagelopen in het veld. Hou er dus rekening mee dat je zelf moet pionieren als je deze routes gebruikt.

Tussen Nijmegen en (Veur)Lent is rondom de Spiegelwaal een fraai stadslandschap ontstaan, ook wel 'rivierpark' genoemd. Ik heb een route-ontwerp gemaakt met diverse varianten tussen de stations van Nijmegen en Lent. Jos Onneweer heeft op basis van dit ontwerp al een route van 12 km vanaf station Nijmegen gemaakt. De gps-track kun je downloaden op de pagina GPS-tracks onder Groene Gangen. Ik ben van plan om de varianten verder te onderzoeken in het veld en dan een definitieve route te maken. Misschien alleen een gpx-track op deze website, maar misschien ook wel een Stadse Tocht met routebeschrijving op Wandelzoekpagina.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder de tracks van routes die ik ontworpen heb op basis van het wandelnetwerk in Zeeuws Vlaanderen. Steeds met de poging om zoveel mogelijk onverharde paden en wegen in een route op te nemen.

10 ontwerproutes Zeeuws Vlaanderen
Zeeuws-Vlaanderen.gpx (75.16KB)
10 ontwerproutes Zeeuws Vlaanderen
Zeeuws-Vlaanderen.gpx (75.16KB)