WANDELGIDSEN

De 20 wandelgidsen, die ik deels in samenwerking met andere auteurs maakte, zijn te koop bij de (internet)boekhandel of rechtstreeks te bestellen op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. 

Begin oktober 2022 verschijnt bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig mijn nieuwste en misschien wel laatste wandelgids op persoonlijke titel 'Wandelen rond Arnhem en Nijmegen' met 20 kortere rondwandelingen tussen de 6 en 10 km.


April 2019 verscheen de gids Wandelen op de Veluwezoom, 15 dagtochten van 10 tot 18 km, die ik samen met Rutger Burgers maakte. Te bestellen bij de (internet)boekhandel en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Juni 2019 verscheen bij Uitgeverij Elmar mijn wandelgids 'de mooiste netwerkwandelingen Twente', 15 wandelingen van 6 tot 14 km, met veel beeldmateriaal en achtergrondinformatie. 

Augustus 2019 verscheen Weldadig Wandelen, een gids met 8 wandelingen door de Koloniën van Weldadigheid, die ik samen met Wim Huijser maakte. Wim schreef de teksten, ik maakte de routes.

In 2020 en 2021 publiceerde ik nog Wandelen in het Rijk van Nijmegen (samen met Rutger Burgers), De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland (samen met Wim Huijser) en Wandelen in de Kempen en De Peel (samen met Rutger Burgers).

In voorbereiding voor 2022 een solo wandelgids KANkorter met 20 wandelingen tot maximaal 10 kilometer in de regio Arnhem-Nijmegen.