Wijzigingen in wandelgidsen

Op deze pagina worden belangrijke veranderingen in routes uit wandelgidsen gemeld. De routes worden zo snel mogelijk aangepast en vervolgens kan op Wandelzoekpagina gratis een nieuwe versie van de tocht gedownload worden.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig streeft er bewust naar om de oplages van wandelgidsen laag te houden, zodat de boekjes die goed 'lopen' om de paar jaar herdrukt kunnen worden. Zo verschijnt begin 2018 de derde druk van Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek, waar onderstaande gewijzigde route Gendringen-Anholt is opgenomen. Begin januari verschijnt eveneens een herdruk van de gids Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug.  

  

Gendringen-Anholt

De route Gendringen-Anholt uit de gids 'wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek' wordt binnenkort aangepast in verband met de afsluiting van Gut Hardenberg door een nieuwe eigenaar. Hieronder vind je alvast een kaartje met het nieuwe ontwerp: zwart was de oude route, rood is nieuw. De route gaat hiermee van 14 naar 17 km, maar komt wel langs horeca en gaat over mooie paden langs de Aa en de Issel. Routebeschrijving en kaarten zijn inmiddels aangepast op Wandelzoekpagina.