Wijzigingen in wandelgidsen

Op deze pagina worden belangrijke veranderingen in routes uit wandelgidsen gemeld. Deze routes worden zo snel mogelijk aangepast en op Wandelzoekpagina is een nieuwe versie van de tocht te downloaden.

Gendringen-Anholt

De route Gendringen-Anholt uit de gids 'wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek' wordt binnenkort aangepast in verband met de afsluiting van Gut Hardenberg door een nieuwe eigenaar. Hieronder vind je alvast een kaartje met het nieuwe ontwerp: zwart was de oude route, rood is nieuw. De route gaat hiermee van 14 naar 17 km, maar komt wel langs horeca en gaat over mooie paden langs de Aa en de Issel. Routebeschrijving en kaarten zijn inmiddels aangepast op Wandelzoekpagina.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Otterlo

De route Otterlo uit de gids 'wandelen over de onbekende Veluwe' is in verband met de afsluiting van het Otterlose Bos door Park De Hoge Veluwe grondig aangepast. De nieuwe versie staat op Wandelzoekpagina.

Hoog Buurlo   

De route Hoog Buurlo uit de gids 'wandelen over de onbekende Veluwe' is in verband met het afsluiten van een deel van de Hoog Buurlose Heide als rustgebied voor het wild aangepast. Een nieuwe versie is te vinden op Wandelzoekpagina.